Klimafolkemøde i Middelfart

Klimafolkemødet i Middelfart d. 2.-4. september 2021 samler borgere, organisationer, fagfolk og politikere med et særligt fokus i år på samarbejdet om at skabe klimaløsninger og i fællesskab nå Danmarks ambitiøse klimamål. Ambitionen med Klimafolkemødet er at cementere sig som en national begivenhed, der sætter klimaudfordringen på dagsordenen og skaber fælles løsninger. 

Årets tema for Klimafolkemødet på KulturØpladsen i Middelfart bliver ’Klimahandling Sammen’, og ligger sig således i forlængelse af sidste års tema, som var ’Klimahandling Nu’. Herunder vil der i alt være 14 forskellige temaer til stede som ’Økonomi’, ’Tøj’, ’Mad & Drikke’, ’Mobilisering’ og ’Klimaledelse’ på i alt fem scener, foruden forskellige boder og en særskilt scene til musik og kunstneriske forestillinger.

Arrangørerne planlægger at afholde et folkemøde med "masser af aktuelle debatter, nærværende samtaler, kunstneriske indslag og et gennemgående fokus på, hvordan vi allesammen kan bidrage til den grønne omstilling," udtaler Middelfarts borgmester, Johannes Lundsfryd Jensen (S).

Blandt deltagerne er foreløbigt Lars Tønder, Professor MSO ved Institut for Statskundskab på KU; Connie Hedegaard og Christian Ibsen, henholdsvist formand og direktør i CONCITO; klima-, energi- og forsyningsminister, Dan Jørgensen; lektor i bioetik på KU, Mickey Gjerris samt klimaordførerne for Radikale Venstre, Konservative, Enhedslisten, SF og Socialdemokratiet. Det er gratis at deltage i arrangementet alle dage.

Læs mere om begivenheden.